top of page

Til minne om Tom

Team Orstad Racing kjører med tomspeed R.I.P på sine biler til minne om Tom Ulriksen.

Team Orstad Racing minner Tom Ulriksen med å kjøre med tomspeed R.I.P på bilene. Fra venstre Kjell Nordmark, Terje Nordmark, Tor Magne Tjemsland, Kåre Anders Undheim og Gård Nordmark. Foto: Marius Svingen

19. august meldte Rogaland Motorsport at de med stor sorg meddelte at styremedlem i Interesseorganisasjonen for Frittstående Motorsportklubber Tom Ulriksen døde søndag kveld.

Tom var også et aktivt medlem i Rogaland Motorsport hvor hans siste prosjekter var å få til rallytrening på Jæren for å fremme mere rallyaktivitet i Rogaland. Tom brant også for Volvo Original som han arbeidet med i FMK nasjonalt. Han var tidligere aktiv i rally, bakkeløp og racing med Volvo 142. Han var kjent for mange som innehaver av Tomspeed. Tom døde bare 62 år gammel.


Team Orstad Racing kjører denne helgen med tomspeed R.I.P på sine racerbiler til minne om Ulriksen.


- Tom har vært engasjert og aktiv i bilmiljøet i Rogaland og betydd mye for miljøet vårt. Vi har klubbkvelder i Team Orstad siste onsdag i hver måned der var Tom med, forteller Tor Magne Tjemsland.


Team Orstad består av Tor Magne Tjemsland, Terje Nordmark, Kjell Nordmark, Gård Nordmark og Kåre Anders Undheim som er de aktive i klubben.

317 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page