top of page

Ny gjesteklasse


Tourenwagen Legenden blir ny gjesteklasse i historisk racing klasse 10, og her er det duket for klassiske grombiler fra DTM på tidlig 90-tall.


Skrevet av klassekontakt - Tor H. Brynjelsen. TELEFON: +47 934 19 490


Det ligger an til en spennende sesong for historisk racing dette året. Jeg tenker da på at det er bestemt at Tourenwagen Legenden er innlemmet som gjesteklasse i historisk NM klasse 10.


Det er viktig for oss som har biler som passer inn i dette å kjenne vår besøkelsestid og komme med i klassen. Det er ønskelig at dere som er interesserte tar kontakt nå på våren, slik at det kan settes opp en oversikt på hvem som har biler til denne klassen, og hvilke tanker den enkelte har for sesongen.Jeg ble spurt av Historisk Racing om jeg kunne være kontaktperson for denne gjesteklassen, og det har jeg med glede sagt ja til. Derfor håper jeg dere tar kontakt med meg for mer info. og/eller bare for en prat om klassen, dens fremtid og hvordan vi kan legge ting til rette for oss og klassen. Ser frem til å høre fra dere. Jeg vet det er flere av dere som har biler som vil passe godt inn her og jeg gleder meg til å høre fra dere.


Som dere sikkert har fått med dere, så er det to tilbud for deltakelse med disse bilene her i Norden dette året hvor det også blir deltakelse fra Tyskland.


Det er Tourenwagen Classic (TWC), som skal kjøres på Anderstorp den 12.-14. juni. Tourenwagen Legenden (TWL), som vil bli avviklet på Rudskogen den 14.-16. august, sammen med Asfalt Classic hvor det også er NM-runde.


Disse klassene har stort sett det samme tekniske reglementet, men annerledes gjennomføring av løpet. Løpene her hjemme vil følge løpsoppsettet til den klassen hvor vi er gjestedeltakere.


I Norge vil vi følge regelverket til tyske Tourenwagen Legenden.- Min bil, en DTM AUDI V8 1990, er klasset inn etter det Tyske reglementet og godkjent av disses tekniske delegerte. Jeg skal delta med denne på de løp som er i Norden samt at det planlegges å delta på noen løp i den Norske serien. Så da er håpet at vi klarer å mobilisere flere enn bare meg og bilen til løp i den Norske serien.


Med vennlig hilsen kontaktperson Tor H. Brynjelsen

692 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page