top of page

Gave til funksjonærene!

Banefunksjonærene fikk en gave på kroner 15.000NOK som er et resultat av sponsorsamarbeidet mellom Amcar og Historisk Racing Norge.På vegne av Amcar og HRN overakte Hans Peter Havdal gaven på 15.000NOK til banefunksjonærene på Vålerbanen.

- Da vi diskuterte opplegget for 2020 la Amcar stor vekt på at de ville være med på å bidra til at motorhobbyen kommer i gang igjen mens vi håndterer korona situasjonen. De ønsket derfor å gi et bidrag til de som jobber og står på for at vi faktisk kan få kjørt billøp slik at de får litt ekstra igjen for strevet. Midlene går til funksjonærteamet i fellesskap og vil bli anvendt til glede for hele teamet, forteller Havdal.


Utover dette har Amcar også bidratt med støtte til streaming/TV-produksjon fra løpene, noe som har vært veldig positivt så lenge vi kjører stevner uten publikum.

- Våre banefunksjonærer gjør en veldig viktig jobb og vi i HRN er glade for at vi gjennom samarbeidet med Amcar kan få gitt et ekstra bidrag. Teamet på Vålerbanen er enestående og bidrar til at vi alltid får en god racing opplevelse, forteller han.

183 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page