top of page

En motorhistorisk opplevelse!

Ford Røhneselmer Asfalt Classic ønsker å ta motorpublikumet med tilbake til 50. – 60. – 70. og 80-tallet under Skandinavias største racingstevne på Rudskogen Motorsenter.17. og 18. august skal Ford Røhneselmer Asfalt Classic arrangeres på Rudskogen Motorsenter. Dette kan bli Skandinavias største racingstevne, og det ventes oppimot 250 racerbiler på startstreken.


Det kommer biler fra hele Skandinavia, og vi oppfordrer sjåfører, team, funksjonærer og publikum til å lete frem retro antrekk fra siste halvdel av 1900-tallet


- Vi håper at så mange som mulig tar seg bryet med å finne frem noen tidsriktige klær, om ikke annet bytte ut cap'en med en sixpence, oppfordrer Karine Gjerdrum i Historisk Racing.


Spesielt i gata gjennom de Historiske racerbilene vil det være stort fokus på nostalgi fra en annen tid, og ikke minst tilrettelegging for publikum. Det skal være mulig å komme tett inntil racerbilene for publikum.


I dette området har Historisk Racing også fått på plass fine salgsboder. Disse vil bli plassert i nærheten av hovedcafeen midt i depoet:Noen av utstillerne er:

- Jans Modellbiler (lekebiler i ulike størrelser) - Metallskilt.no (retro produkter, kopper, termometere, gamle skilt etc) - Hattebutikken (sixpence, hatter) - KariMor (retroklær for barn) - RockDeminin.no (skinn, klær bil/mc) - Dundas Footwear (sko) - Gasolin (verktøy og utstyr til bil) - Gundersen Motorsport (bildeler og kjøreutstyr.


Vi oppfordrer alle til å ta turen til Rudskogen og Ford Røhneselmer Asfalt Classic 17. og 18. august for å se på vakre historiske racerbiler, og ikke minst få med dere alle de rå bilene på banen.


69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page