top of page

Våre samarbeidspartnere for 2019!

Oppdatert: 29. apr. 2019

Vi har gleden av å kunne presenterte et nytt og spennende sponsorprogram med årets samarbeidspartnere:

STILLASPARTNER, IRM Norge as, GASOLIN AS og GUNDERSEN MOTORSPORT. Disse bidrar med både kontanter, så vel som penger i form av gavekort. Total verdi på gavekort er kr. 60.000.STILLASPARTNER: Stillas Partner som går inn som hovedsponsor for HRN i 2019. Vi ber om at alle kjører med profilering av Stillas Partner Historic Racing Cup over startnummeret på dørene. Stillas Partner bidrar med pengepremier i form av gavekort for en verdi på kr. 50.000,- som vil bli trukket ut blant deltagerne på hver løpshelg.


Det trekkes 6 gavekort pr. helg:

2 til HISTORIC -65,

2 til HISTORIC '66-'71

2 til HISTORIC '72-'90.


Under RØHNE & SELMER ASFALT CLASSIC på Rudskogen i august så blir potten doblet slik at vi trekker 12 gavekort. Gavekortene trekkes ut blant de deltagerne som er tilstede under lørdagens premieutdeling.


IRM HISTORIC -65: Anleggsmaskin leverandøren IRM NORGE AS utvider samarbeidet fra i fjor og går inn som klassesponsor for HISTORIC -'65 klassen som heretter vil hete "IRM HISTORIC -'65".

IRM Norge AS leverer maskiner av høy kvalitet til store deler av den norske bygg- og anleggsbransjen. De har holdt på med siden 1989, og har masse erfaring med hydraulisk verktøy for fjellboring, steinknusing og demolering. IRM representere kjente merker som MONTABERT, COMACCHIO, DOOSAN og ARDEN.

IRM støtter oss økonomisk med et større bidrag som benyttes til å utvikle HRN; både det sosiale (som f.eks servering på løp) og til markedføring av klassen og verving av nye deltagere. Dette er med på å utvikle klassen; det sosiale samholdet, trivsel og glede på banen. Det kommer oss alle tilgode.


GASOLIN HISTORIC '66-71: Ikke ukjente GASOLIN AS leverer alt tenkelig utstyr og verktøy for bilentusiater; fra håndverktøy til dreiebenker - sveiseapparater til motorolje.

GASOLIN utvider samarbeidet fra 2018 og blir klassesponsor for '71-klassen som da blir hetende "GASOLIN HISTORIC '66-'71"! GASOLIN bidrar med både penger og gavekort, som blir med i den store potten tidligere nevnt.GUNDERSEN MOTORSPORT HISTORIC '72-90: Vi har gleden av å kunne innlede samarbeide med en ny partner; utstyrsleverandøren GUNDERSEN MOTORSPORT leverer alt fra kjøredresser til racingdekk og er bl.a agent for SPARCO RACEWEAR i Norge. GUNDERSEN MOTORSPORT vil gå inn som klassesponsor for klassen med biler fra 1972 til 1990; klassen vil da få navnet "GUNDERSEN MOTORSPORT HISTORIC '72-'90"

GUNDERSEN MOTORSPORT bidrar med både penger og samarbeider med STILLASPARTNER om gavekort.


Hovedsponsor profileres med logo under bakre siderute på begge sider av bilene i alle klasser, mens klassesponsorer profileres med frontrute streamer som viser klassens sponsor og navn.

Vi er veldig takknemlige for støtten og ser frem til et godt samarbeide i sesongen som starter på Rudskogen Motorsenter 4. mai 2019.

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page