top of page

Notater fra årsmøtet 2019Historisk Racing avholdt sitt årsmøte fredag 14. februar, og her er noen notater som ble tatt opp på møtet.


Møtet ble avholdt fredag 14/2 med godt og engasjert oppmøte!


Styrets beretning og regnskapet viser et godt aktivitetsnivå i foreningen. Det har tært på kassa, men fortsatt litt igjen!


Stian Gundersen går inn som nytt styremedlem etter Edwin Solheim, som nå takkes av etter mange år i styret!


Marius Thormodsen og Geir Muren ble valgt inn som valgkomite.


Endring i vedtekter ble godkjent slik at det nå åpnes opp for å etablere underavdelinger i HRN med lokalt styre. HRN-Rogaland med Tor Magne Tjemsland og Terje Nordmark i spissen er på gang, det samme er HRN-Trønderlag med John Oluf Aursand og Fred Arve Monsen ved roret!

Hensikten er å bidra til vekst i HRN samt åpne opp for at vi kan få midler fra Grasrotandelen i Norsk Tipping.


Etter årsmøtet var det ordinært medlemsmøte med fokus på regelverk. Viktigste punkt var at NBF nå har laget klare retningslinjer for teknisk kontroll. Det er laget lister på hvilke slitasjedeler som kan byttes og hva som kan endres uten at det påvirker HTP på bilen. Endringer utøver dette må dokumenteres i en HTP variant. Vi kommer til å gjøre listene tilgjengelig på vår webside.


Sjekk også bilsport.no der NM regelverket for 2020 nå ligger ute.


Nytt av året er at Tourenwagen Legenden inviteres som gjesteklasse i NM klasse 10.


Mer info om dette kommer, men dette gir mulighet til å kjøre «touring cars» nyere enn 1990, blant annet DTM biler.En annen spennende nyhet er at det skjer ting i miljøet for historiske formelbiler. Peter Huse og Henrik Persson har henvendt seg til HRN for å sjekke om de kan bli en del av foreningen. Dette var det god stemning for under møtet!


Det jobbes også iherdig med sponsor avtaler for 2020. Her er det gledelig å meddele at IRM og Gasolin fortsetter sitt engasjement i 2020!


Det blir blant annet medlemsmøte hos Gasolin 17. april, mer om dette senere.Det er også dialog med ytterligere 4-5 sponsorer. Målet er å ha dette klart i god tid før sesongstart.

I sum så skjer det veldig mye og vi ser fram mot et spennende 2020.


Høydepunktet blir nok Asfalt Classic hvor danskene legger en runde av sitt mesterskap til Rudskogen!


365 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page