top of page

Dobbeltseier på 70års dagen!

Frode Alhaug feiret 7o års dagen sin med seier i GT2 og i IRM Historic -65. – En perfekt gave, smilte Alhaug.


Frode Alhaug tok seier i IRM Historic -65 under lørdagens finale i sin Chevrolet Corvette Stingray. Alle foto: Marius Svingen

Frode Alhaug er en aktiv bilsportutøver, og denne helgen fyller Alhaug 70 år, og det feires naturligvis på Rudskogen Motorsenter der første NM-runde i Racing kjøres.


At Frode er en aktiv utøver er det ingen tvil om. Denne helgen kjører han både GT2 med sin Chevrolet Corvette Z06, og i Historisk Racing klasse IRM Historic -65 med Chevrolet Corvette Stingray. Alhaug har planer om å fullføre begge mesterskapene denne sesongen hvis alt går etter planen, og etter de to første finalene i årets NM ser det virkelig bra ut.

Det ble seier i GT2-klassen under lørdagens første finale, og seier i klassen sin i IRM Historic -65.


Frode Alhaug fylte 70 år på Rudskogen denne helgen, og Alhaug fikk den beste gaven i seier både i GT2 og i IRM Historic -65

- Dette var utrolig moro, og seier var den største gaven som jeg kunne fått i dag, smiler Frode Alhaug. Han ble overasket av familie og venner på Rudskogen. De kom uventet på besøk med et stort banner med teskten: Frode 70ÅR Gratulere.


- Jeg hadde ingen anelse, så det var ekstra stas å få besøk på dagen, smiler Frode.


Blir det feiring i bussen i kveld?

- Nei, de reiser hjem allerede i dag, så det blir nok lite feiring denne helgen, men vi skal feire litt senere i år, sier han. Frode Alhaug forteller at det er ikke første gang i karrieren han feirer bursdag på en racerbane, men han husker ikke at et jubileum med rundt tall har blitt feiret på racerbanen tidligere.


Frode Alhaug har kjørt inn en rekke NM-medaljer i baneracing de siste årene. I 2017 ble det NM-tittel i historisk klasse 8, og han har også to titler i klassen GT2 fra tidligere.


Frode`s første seier denne sesongen kom i GT2.

Frode Alhaug har også sittet i styret i Norges Bilsportforbund fra 2009 til 2017, og fire år som president. For dette fikk han NBFs fortjenstmedalje i gull i 2017. Frode Alhaug kommer fra Hamar og representerer KNA Vålerbanen. Ved siden av å ha sittet i NBFs styre de siste fem årene har han også ledet racingseksjonen i Norges Bilsport Forbund.

401 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page