top of page

Asfalt Classic får ny dato

Asfalt Classic blir en ordinær NM runde og flyttes til  Vålerbanen 21.-23. august!21.-23.  august inviterer Racing NM/NMK Solør til tellende NM-runde på Vålerbanen, men på en litt annerledes måte:


Fredag: Depot åpner for GT klasser, Seven/RSR, Shortcar og Corsa Italiana. Det blir trening på fredag og kvalifisering og løp lørdag. Lørdag må alle pakke og reise hjem.Lørdag kveld åpner depot for Historisk, Formula Basic og 944 Cup. Søndag blir det trening før helligdagsfred og kvalifiseringer og løp etter helligdagsfreden.

Vi har lagt ned mye ressurser for å få til dette, og håper dere førere blir fornøyd! Takk til Vålerbanen, NMK Solør og Corsa Italiana.


Arrangementet vil være lukket og kun for NM-førere og norske gjesteklasser. Dette for å begrense antall mennesker og tenke smittevern. Tidsskjema og PM1 publiseres i morgen, fredag 14. august.

Vi åpner også for påmelding i morgen! Det viktigste nå i kveld er å formidle at dette blir noe av!

Antall personer per team vil også opplyses om senere.

Vi har tett samarbeid med de lokale helsemyndighetene på våre arrangement. Det er hele tiden usikkerhet i denne vanskelige Covid-19 tiden, så stenger Norge ned får vi ikke arrangert.


13.08.2020 Racingseksjonen

131 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page